Cod produs:  1631

Cărămidă cu colț rotund 205x100x50mm

Caramida ceramica cu colț rotund – este o piatra artificiala, ce se foloseste ca material de constructii. Acesta este produs din materii prime minerale, cu proprietati de piatra naturala.

Caramida ceramica cu colț rotund este pe larg folosita la constructia peretilor interni despartitori, in cladiri cu o cantitate diversa de nivele, la stabilirea fundatiilor de diferite dimensiuni, umplerea golurilor in pereti, constructia cuptoarelor de uz casnic si industriale.

Avantajul caramizii ceramice – durabilitate si rezistenta in termenul de exploatare, fiind rezistent si la ingheturi,fapt ce este dovedit prin utilizarea de-a lungul anilor a acesteia in constructii. La expunerea in mediul extern, caramida ceramica nu isi schimba marimea sa initiala, ce constituie un avantaj in constructiile efectuate intr-un mediu cu clima aspra.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați Cărămidă cu colț rotund 205x100x50mm , atunci ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra Cărămidă cu colț rotund 205x100x50mm cu livrare în Chișinău și Moldova.

Domic.md efectuează livrarea Cărămidă cu colț rotund 205x100x50mm în Chișinău și toate regiunile Moldovei, costul produsului Cărămidă cu colț rotund 205x100x50mm fiind cel mai mic din Chișinău.

Citește tot ↓
Nu e disponibil
Livrare în Chișinău în 2 - 4 ore
Livrare în Moldova în 3 - 5 ore
Cărămidă Macon

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova