Tencuială decorativă, Brand Sto

Brand-uri populare
Tencuială decorativă Baumit md chisinau
Tencuială decorativă Ceresit md chisinau
Tencuială decorativă Danke md chisinau
Tencuială decorativă Kreisel md chisinau
Tencuială decorativă Oskar md chisinau
Tencuială decorativă Sto md chisinau
Tencuială decorativă Supraten md chisinau
Tencuială decorativă Isover md chisinau
Tencuială decorativă Weber md chisinau

Tencuiala decorativa reprezinta stratul final care se aplica pentru finisarea exterioara cit si interioara a casei tale

Tencuiala decorativa este un amestec de rasini, ingrediente minerale, pigmenti, aditivi si apa, folositi in primul rand pentru a asigura protectia constructiei impotriva intemperiilor, dar si pentru a-i oferi acesteia un finisaj deosebit. Pe langa rezistenta in timp a cladirii pe care este aplicata, tencuiala decorativa permite zidurilor sa “respire”, asigurand circulatia constanta a vaporilor de apa si prevenind astfel aparitia igrasiei in interior. Calitatea unei tencuieli decorative se datoreaza compozitiei acesteia, acestea sunt pe baza de rasina stireno acrilica sau aditivata siliconic.

Este recunoscuta datorita rezistentei sale la temperaturi extreme, mucegai si bacterii, factori mecani externi, zgarieturi, uzura si multe altele.

Un aspect mai putin cunoscut este acela ca tencuielele decorative se deosebesc si din punct de vedere calitativ in functie de compozitia chimica pe care o au. In functie de aceasta compozitie le putem incadra in patru mari categorii:

  • Tencuiala decorativa minerala: sunt tencuielile in a caror compozitie intra ciment alb, var, pietricele de marmura, materiale de umplutura si pot avea unul din aspectele estetice descrise mai sus.
  • Tencuiala decorativa acrilica: sunt tencuieli in a caror componenta intra rasini acrilice, pigmenti, materile de umplutura, pietricele de marmura si a caror aspect poate avea formele mai sus mentionate. In comparatie cu tencuielile minerale avem o imbunatatire calitativa ale acestora datorata rasinilor din componenta, acestea conferindu-le elasticitate si marindu-le gradul de hidrofobizare.
  • Tencuiala decorativa siliconica: sunt tencuieli in a caror compozitie intra rasini siliconice, pigmenti, materiale de umplutura, pietricele de marmura si care deasemenea iau mai multe aspecte decorative. Aceste tencuieli reprezinta varful de gama, ele fiind permeabile la vapori, hidrofobe, foarte rezistente la murdarie, ultraviolete si conditii atmosferice extreme. Rezistenta deosebita la UV si conditii atmosferice extreme le recomanda cu succes in zonele de munte si in zonele litorale unde aerul este unul salin.
  • Tencuiala decorativa mozaica: contine rasini sintetice, nisip sintetic si apa, fiind foarte rezistenta la socuri mecanice. De aceea, este folosita cu precadere la finisarea soclurilor sau gardurilor.

Pentru ca tencuiala decorativa sa-si manifeste maximul proprietatilor sale, temperatura trebuie sa fie peste 10°C atat ziua cat si noaptea, timp de 72 de ore din momentul aplicarii, indiferent ca este vorba de constructii noi, aflate la prima tencuiala, sau constructii vechi la care se reconditioneaza suprafetele exterioare sau interioare.

În magazinul online de materiale de construcții Domic.md, există un sortiment al celor mai populare mărci de tencuiala decorativa precum: Baumit, Knauf, Supraten, Oskar, !Danke, Ceresit etc.

Descopera gama larga de tencuielele decorative pentru lucrari de reparatii si constructii, care se vor potrivi perfect si pentru proiecte noi de constructie sau de renovare. Gaseste in internet magazinul Domic.md selectia noastra de tencuielele decorative, la un pret optimal si cu o diversitate de marci si referinte. 

Magazinul online Domic.md prezinta tencuiala decorativa pentru constructii si reparatii atat pentru spatii rezidentiale cat si industriale.

Puteți cumpăra tencuiala decorativa de înaltă calitate la prețuri rezonabile cu livrare la domiciliu în Chișinău sau în toată Moldova! Cauți ceva special? Scrie-ne sau sună la 079482851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova