Vopsele emulsie, Brand ProfiLine

Brand-uri populare
Vopsele emulsie Sniezka md chisinau
Vopsele emulsie Baumit md chisinau
Vopsele emulsie Brilliant md chisinau
Vopsele emulsie Danke md chisinau
Vopsele emulsie HELIOS md chisinau
Vopsele emulsie Knauf md chisinau
Vopsele emulsie Oskar md chisinau
Vopsele emulsie Sto md chisinau
Vopsele emulsie Supraten md chisinau

Orice reparație sau construcții nu poate fi finisată fără a picta pereții și tavanul cu vopsea emulsie

Vopseaua emulsie este compusa din rășini vinilice, acrilice sau siliconice, pigmenti, mici particule de polimeri care sunt suspendate într-un mediu apos. Lucrările de reparații sau construcții moderne sunt greu de imaginat fără utilizarea vopselelor emulsie, care sunt în prezent unul dintre cele mai populare tipuri de materiale de vopsire. Vopsele emulsie, care sunt folosite atât pentru lucrări de interior, cât și pentru vopsirea exterioară a caselor și clădirilor. Aceste vopsele se potrivesc perfect pe aproape orice suprafață, inclusiv cărămidă, beton, tencuială, in același timp suprafața pictată dobândește un aspect atrăgător și elegant.

 

Vopselele emulsie pot fi clasificate în funcție de compoziție sau utilizare specifică cum ar fi:

  • Vopsele acrilice - acestea sunt realizate pe baza unui liant, cum ar fi rășinile acrilice sau poliacrilice, care se adaugă în diferite cantități.
  • Vopsele latex - au un conținut mai mare de rășini acrilice decât vopselele tipice acrilice, ceea ce le face mai rezistente la spălare.
  • Vopsele ceramice - soiuri de vopsele latex, în care puteți găsi suplimentar microsfere ceramice. Drept urmare, acest produs creează un strat extrem de durabil pe suprafața vopsită, rezistent la deteriorări mecanice, zgârieturi și curățare intensivă.
  • Vopsele siliconice - material de finisare este relativ relativ scump cu componenta de rășini siliconice. Această componentă conferă vopselei o rezistență ridicată la apă.
  • Vopsele de emulsie de fațadă (vopsele externe) - utilizate pentru protejarea și decorarea pereților exteriori acoperiți cu tencuială. De obicei, acestea sunt rezistente la umezeală, la estompare la soare și la deteriorări mecanice, vopsele de latex îmbogățite, de exemplu, cu adăugarea de teflon.

Vopselele cu emulsie sunt lavabile? Absolut, dar - în funcție de cantitatea de dispersii de plastic utilizate în producția lor - pot fi rezistente la curățare în grade diferite. 

 

Cumpărînd vopsea emulsie înseamnă obținerea unei game întregi de avantaje simultan, este rezistentă la umiditate, vă permite să mențineți un microclimat sănătos în cameră. Vopseaua emulsie este excelentă pentru majoritatea suprafețelor (cu excepția metalului): tencuieli, ipsos, beton etc. Folosind pentru vopsirea pereților, vei obține o acoperire estetică și în același timp economică.

 

Totodată și fațadele devin din ce în ce mai populare cu aplicarea vopselelor pentru exterior cu o compoziție ușor diferită și mai rezistente la factorii externi (umiditate, lumina soarelui), la deteriorarea mecanică și la dezvoltarea microorganismelor (mucegai și alge).

 

În magazinul online de materiale de construcții Domic.md, există un sortiment al celor mai populare mărci de vopsea emulsie precum: Baumit, Knauf, Supraten, Helios, Sniezka, Sto etc.

 

Descopera gama larga de vopsele emulsie, care se vor potrivi perfect si pentru proiecte noi de constructie sau de renovare. Gaseste in internet magazinul Domic.md selectia noastra de vopsele emulsie, la un pret optimal si cu o diversitate de marci si referinte. 

 

Magazinul online Domic.md prezinta vopsele emulsie pentru constructii si reparatii atat pentru spatii rezidentiale cat si industriale.

 

Puteți cumpăra vopsea emulsie de înaltă calitate la prețuri rezonabile cu livrare la domiciliu în Chișinău sau în toată Moldova! Cauți ceva special? Scrie-ne sau sună la 079482851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova