Cod produs:  1484

Mortar zidarie Baumit Klinker S, 25kg

Baumit Klinker S este un mortar modificat sub forma de amestec uscat. Proiectat special pentru așezarea pereților cu cărămizi de clincher, atât la exterior, cât și la interior.

Klinker S are o aderență bună, este absolut ecologic, foarte ușor și confortabil de utilizat. Aceste avantaje au condus la o poziție de lider în rândul materialelor similare.

Pentru a păstra pe deplin toate calitățile, este necesar să lucrați la o temperatură nu mai mică de +5 și nu mai mare de +30 de grade. De asemenea, înainte de a începe procesul, asigurați-vă că suprafața este curată. Acest lucru garantează o pozare de calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin on-line de materiale pentru construcții în Moldova, unde să procurați Mortar zidarie Baumit Klinker S, 25kg , atunci ați ajuns la locul potrivit! Aici puteți cumpăra Mortar zidarie Baumit Klinker S, 25kg cu livrare în Chișinău și Moldova.

Domic.md efectuează livrarea Mortar zidarie Baumit Klinker S, 25kg în Chișinău și toate regiunile Moldovei, costul produsului Mortar zidarie Baumit Klinker S, 25kg fiind cel mai mic din Chișinău.

Citește tot ↓
Nu e disponibil
Livrare în Chișinău în 2 - 4 ore
Livrare în Moldova în 3 - 5 ore
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(10)
Vase pentru zugrăvit(10)
Amestecuri pentru zidarie Supraten
Amestecuri pentru zidarie Baumit
Amestecuri pentru zidarie Knauf
Amestecuri pentru zidarie Weber

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova