Benzi de armare, Brand Motive

Brand-uri populare
Benzi de armare Knauf md chisinau
Benzi de armare Motive md chisinau
Benzi de armare Strait-Flex md chisinau
Benzi de armare Supraten md chisinau

Bandă de armare în magazinul online DOMIC.MD

Benzile de armare sunt des folosite în reparații și construcții pentru a rezolva multe probleme: etanșarea rosturilor, etanșarea golurilor, cusături și joncțiuni. Datorită acestui produs original, este posibil să rezolvați rapid și fără probleme inutile probleme minore care apar adesea în timpul reparației și instalării a îmbinărilor. La ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți o bandă de armare? Desigur în primul rind, destinația acesteia, materialul de fabricație, precum lungimea și lățimea.

Scopul benzi de armare:

 • reparație;
 • pentru îmbinarea rosturilor;
 • pentru întărire colțuri.

Pentru fabricarea diferitelor tipuri de benzi de armare pentru lucrări de construcții și montaj se folosesc diverse materiale și anume: hârtie, acril, LDPE, nailon, cauciuc butilic, folie de aluminiu, butilic, aluminiu, fibre sau țesături, polietilenă și spumă de polietilenă. Benzile de armare sunt materiale de construcție relativ ieftine. Prețurile pentru ele din magazinul online DOMIC.MD Vă vor surprinde plăcut. Prin urmare, este foarte posibil să cumpărați bandă de armare la preț accesibil. În plus, avem o gamă excelentă de benzi de armare pentru orice tip de lucru.

Bandă de armare pentru gips-carton: aplicație și tipuri

Banda de armare pentru gips-carton este utilizată pentru a nivela suprafața și pentru a proteja plăcile de gips-carton de schimbările de umiditate și temperatură din cameră. Acest lucru este valabil mai ales pentru îmbinări - acestea sunt cel mai adesea supuse deformării. Banda pentru rosturile de gips-carton previne crăparea chitului, apariția „valurilor”.

Pentru ușurință în utilizare, banda de armare pentru gips-carton este vândută sub formă de role. Consultați catalogul nostru unde sunt prezente diferite tipuri de benzi, acestea diferă prin caracteristici și lățime. Puteți alege dintre următoarele tipuri de benzi de armare:

 • Banda din fibra de sticla
 • Hârtie cu perforare
 • Banda din flizelină
 • Cu inserție metalică
 • Knauf

Cumpărați bandă de armare în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra bandă de armare cu livrare în Chișinău și în toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta produsele în doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul banzelor de armare uitându-vă la fotografii și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor, ridicare gratuită sau livrare comenzi în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova. 

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:
 • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
 • preturi accesibile;
 • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova