Corniere și profile de ghidaj, Brand Baumit

Brand-uri populare
Corniere și profile de ghidaj Baumit md chisinau
Corniere și profile de ghidaj Sto md chisinau

Cumpară corniere și profile de ghidaj pentru lucrări de construcții și reparații în magazinul online DOMIC.MD

Când se realizează construcția sau reparația unei locuințe, atunci lucrarea finală pentru îndreptarea pereților se realizează cu ajutorul cornierelor și profilelor de ghidaj.

Fără mijloace auxiliare este dificil să se realizeze pereți drepți și uniformi cu o margine clară și frumoasă, deci decizia corectă este să folosiți următoarele:

Colțar perforat este un element care servește la consolidarea, întărirea și protejarea colțurilor în zonele de reparații și construcții și ne va ajuta să facem casa mai frumoasă și mai confortabilă.

Clasificarea colțurilor:

  • aluminiu (are o greutate mică);
  • oțel (mai durabil, dar cântărește mai mult);
  • galvanizat (protejat împotriva ruginii și coroziunii).

Colțar perforat

La gletuirea pereților, pentru a realiza o bordură dreaptă și uniformă, utilizați un colțar de construcție care sunt de mai multe tipuri:

  • Perforat drept.
  • Arcuit.
  • Cu inserții din metal sau fibră de sticlă.

Colțarele drepte sunt folosite pentru colțurile interne și externe. Sunt fabricate din plastic, metal sau aluminiu. Au formă de V la 90° și au mai multe găuri pe laterale. O astfel de perforare a părților laterale ale colțarelor este necesară pentru a realiza o fixare trainică. Un punct foarte important este și muchia, care servește drept ghid pentru spatulă.

Colțarul arcuit îndeplinește aceleași funcții ca și cel drept. Principala sa diferență este forma, care vă permite să creați construcții arcurile sau/și cercuite.

Profile de ghidaj (maiak)

Profilul de ghidaj (maiak) perforat acționează ca un detaliu de construcție care vă permite și ajută să obțineți o suprafață netedă, plană și uniformă a pereților, tavanelor, podelelor. Arată ca o șină perforată, care trebuie fixată pe suprafața de lucru.

Profilul de ghidaj (maiak) are un astfel de nume, deoarece servește drept reper pentru tencuieli. Stabilește nivelul și limita de grosime a tencuielii. Veți ști unde să eliminați excesul de mortar și unde să o adăugați.

Profilul de ghidaj - servește la pregătirea suprafeței pentru aplicarea gipsului, tencuielii, așezarea plăcilor de teracotă etc. Materialul profilului de ghidaj este din oțel galvanizat, cu perforații rotunde, ceea ce conferă o legătură trainică cu amestecurile de tencuială.

Cumpărați corniere și profile de ghidaj în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra corniere și profile de ghidaj cu livrare în Chișinău și în toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta produsele în doar câteva minute după care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul cornierelor și profilelor de ghidaj uitându-vă la fotografii și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor, ridicare gratuită sau livrare comenzi în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova