Vată minerală

| |
Brand-uri populare
Vată minerală Isover md chisinau
Vată minerală Izovat md chisinau
Vată minerală Knauf md chisinau
Vată minerală Rockwool md chisinau
Vată minerală Sweetondale md chisinau

Vata minerală este unul dintre cele mai cunoscute materiale moderne folosite pentru izolarea termică și fonică.

Vata minerala este cel mai optim și mai ieftin material pentru izolarea termică, fonică fasadelor, compartimentelor interioare, podelelor, podurilor, acoperisurilor, mansardelor și a altor suprafețe unde nu există o încarcare punctuală mare.

 

În funcție de scop și caracteristicile tehnice, se disting diferite tipuri de vată minerală:

  1. pentru a menține temperatura optimă se folosesc - materiale termoizolante;
  2. pentru a bloca efectele sonore - zgomot  se folosesc materiale de izolare fonică;

 

Atunci când alegeți vată minerală, se ia în considerare calitatea produsului, caracteristicile ecologice și fizice.

 

Vata minerală standard este fabricată din sticlă obisnuită prin încălzirea și dispersia acesteia într-o fibră subțire. Vata minerală de sticlă sunt flexibile și elastice, se folosesc în placări uscate, termoizolante și fonoizolante, se instalează mai ușor în aplicațiile unde trebuie umplute perfect cu izolatie, spații de formă neregulată sau care sunt greu accesibile.

 

„Vata minerală” de piatră sau mai este numită și „vată bazaltică”, este fabricată din dolomit, bazalt, calcar și diabază - aceste materiale sunt numite încălzitoare super-dense, care sunt utilizate pentru izolarea exterioară a clădirilor. Vata minerală de piatră poate fi numită cu siguranță cea mai bună, deoarece caracteristicile sale sunt cele mai înalte la ziua de azi.

 

În magazinul online de materiale de construcții Domic.md, există un sortiment al celor mai populare mărci precum TechnoNicol, Knauf, Sweetondale, Rockwool, Isover etc. în rulouri, sub formă de plăci sau vată minerală cu folie de aliminiu, cu care le puteți izola fasade, pereți interiori, podele, acoperișuri și alte suprafețe.

 

Magazinul online Domic.md prezinta vata minerala pentru constructii si reparatii atat pentru spatii rezidentiale cat si industriale. Aplicarea ei, nu va crea probleme atât la un specialist începător, cât și pentru un profesionist.

 

Puteți cumpăra vată minerală de înaltă calitate la prețuri rezonabile cu livrare la domiciliu în Chișinău sau în toată Moldova! Cauți ceva special? Scrie-ne în chat sau sună la 079482851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova