Chituri și Gleturi, Brand Sto

Brand-uri populare
Chituri și Gleturi Baumit md chisinau
Chituri și Gleturi Ceresit md chisinau
Chituri și Gleturi Knauf md chisinau
Chituri și Gleturi Sniezka md chisinau
Chituri și Gleturi Sto md chisinau
Chituri și Gleturi Supraten md chisinau
Chituri și Gleturi Weber md chisinau

Chituri și Gleturi

Chiturile și gleturile sunt amestecuri pentru reparații și construcții care poate fi sub formă uscată sau gata preparat. Chiturile și gleturile se folosesc pentru nivelarea și netezirea finală a pereților și tavanelor și eliminarea eficientă a defectelor minore ale acestora (fisuri, denivelări, gropi etc.).

Chitul și gletul este folosit în aproape orice construcție sau reparație. Chitul și gletulpentru finisare sau finisare brută este o masă vâscoasă, care constă din umplutura principală și aditivi precum: plastifianți, regulatori de întărire, hidrofuge, pigmenți etc.

Prelucrarea pereților și tavanelor cu chit sau glet este un element important de finisare care vă permite să obțineți o netezime și o uniformitate perfectă a suprafeței.

Aplicarea chitului sau a gletului este o etapă foarte importantă în lucrările de construcție sau reparație, care trebuie tratată cu responsabilitate. Chiar și cel mai mic și la prima vedere defect nesemnificativ din perete trebuie să fie chituit cu grijă. Chitul și gletul vă permite să reduceți multe dintre deficiențele pereților la zero. Rezultatul este o suprafață netedă.

Chiturile și gleturile sunt de o mulțime de tipuri. Unele compoziții sunt destinate nivelării suprafețelor, altele pentru finisarea pregătirii înainte de vopsire. Când cumpărați chit sau glet, trebuie să luați în considerare condițiile și locul în care se efectuează reparația.

La ce să atragi atenție atunci când alegi chit sau glet?

Rezultatul final depinde în primul rând de selecția corectă a materialului. Prin urmare, atunci cînd alegeți un chit sau glet, trebuie să acordați atenție la:

 • destinația de utilizare - pentru lucrări interioare sau exterioare;
 • baza de chit sau glet:
  • Acrilat
  • Acrilic - ecologic, are o textură cu granulație fină. Compus universal și de înaltă calitate, potrivită pentru o varietate de suprafețe. Proiectat pentru lucrări de interior. Fabricat din materii prime chimice folosind tehnologii moderne.
  • Ciment - conceput pentru cărămidă, beton, baze de ciment-var și alte suprafețe minerale. Potrivit pentru fațadele clădirilor și încăperelor cu umiditate ridicată. Se folosește atunci când se lucrează la balcoane, loggii, în saune sau piscine.
  • Gips - sunt foarte populare, ceea ce este cauzat atît de caracteristicile de calitate ale acestor amestecuri, cît și de prețurile accesibile. Chitul și gletul pe bază de gips este un material ecologic, are o permeabilitate bună la vapori, astfel încât în încăperile în care a fost folosit, nivelul de umiditate va fi mai confortabil.
  • Polimer are elasticitate crescută, rezistență la fisurare și rezistență mecanică. Potrivit pentru finisarea în încăperi umede neîncălzite pe suprafețe de gips-carton rezistent la umiditate, beton și ipsos.
  • Var - este un amestec natural pe baza de var pentru finisarea interioară. Ecologic, reglează umiditatea din cameră, previne dezvoltarea mucegaiului și a ciupercilor. Permeabil la vapori pentru un climat interior sănătos și plăcut.
  • Vinil
 • brand-ul - printre cele mai populare sunt Knauf, Supraten, Baumit, Weber, Ceresit, Sniezka

Fiecare tip de aceste materiale are proprietăți și caracteristici diferite, prin urmare este destinat diferitelor tipuri de lucrări:

 • pentru pregătirea suprafețelor;
 • pentru finisare...

Majoritatea chiturilor sau gleturilor sunt furnizate într-o formă gata de utilizare. Există, de asemenea, multe amestecuri uscate care trebuie diluate cu apă sau ingrediente suplimentare pentru a îmbunătăți calitatea și rezistența....

Cumpără chit sau glet în Chișinău, Moldova

Puteti cumpara chit sau glet cu livrare în Chisinau și toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta produsele în doar cîteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați chit sau glet din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci cînd toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor cu livrare în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Pe paginile magazinului online DOMIC.MD găsiți cu ușurință:

Glet pe bază de acrilat;
Glet pe bază acrilică;
Chit sau glet pe bază de ciment;
Chit sau glet pe bază de ipsos;
Chit sau glet pe bază polimerică;
Glet pe bază de var;
Chit sau glet pe bază de vinil;

Datorită unei game atît de largi, puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune conditii pentru clientii nostri:

 • o gamă largă de produse;
 • preturi accesibile;
 • livrare la domiciliul Dvs sau la un obiect din Chișinău sau Moldova la un moment convenabil pentru Dvs.;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la: 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova