Adezivi

| |
Adeziv Fix 17kg
Adeziv Fix 17kg
99 lei
În coș
Brand-uri populare
Adezivi Baumit md chisinau
Adezivi Ceresit md chisinau
Adezivi Knauf md chisinau
Adezivi Kreisel md chisinau
Adezivi Sopro md chisinau
Adezivi Sto md chisinau
Adezivi Supraten md chisinau
Adezivi Weber md chisinau

Adeziv pentru teracotă este un compus, care se utilizează pentru acoperirea suprafețelor verticale și orizontale cu diferite tipuri de teracotă, granit, piatră naturala sau klinker.

Adezivul pentru faianta se produce din ciment, nisip și plastifianți speciali care fac legătura între plăcile ceramice și suprafețele suport. În dependență de volumul și tipul de plastifianți adăugați, amestecul devine rezistent la diferite tipuri de influențe. Astfel, se distinge adezivul pentru uz interior sau exterior, pentru gresie porțelanată cu greutate mare, adeziv cu rezistență crescută la temperaturi ridicate sau îngheț etc.

În funcție de scop și caracteristicile tehnice, se disting diferite tipuri de adeziv:

  1. Adeziv cu întărire rapidă. Se întărește în trei ore după amestecare. Spațiile în care au fost așezate plăcile pe adezivul cu întărire rapidă pot fi folosite imediat după finalizarea lucrărilor.
  2. Adeziv de nivelare. Proiectat pentru placarea suprafețelor neuniforme cu o diferență de înălțime de până la 5 mm.
  3. Adeziv elastic sau flexibil. Compensează deformarea bazei și protejează țigla de crăpare. De exemplu, în timpul încălzirii/răcirii ciclice (încălzire prin pardoseală) sau de la o sarcină acumulată (bol de piscină).
  4. Adeziv rezistent la căldură. Rezistă la căldură până la 600°C și este utilizat acolo unde există o flacără deschisă.
  5. Adeziv rezistent la îngheț. Diferă rezistența la influența umidității și a temperaturilor scăzute.
  6. Adeziv gros. Se foloseste la placari interioare cu gresie de format mare sau piatra artificiala, care necesita un strat adeziv de 10-12 mm.
  7. Lipici universal. Datorita caracteristicilor medii, este potrivita pentru o gama larga de lucrari, inclusiv in interior si exterior. 

Atunci când alegeți adeziv, se ia în considerare calitatea produsului, caracteristicile ecologice și fizice. 

În magazinul online de materiale de construcții Domic.md, există un sortiment al celor mai populare mărci de adezivi precum: Baumit, Knauf, Sopro, Supraten, Kreisel, Ceresit etc. 

Descopera gama larga de adezivi pentru lucrari de reparatii si constructii, care se vor potrivi perfect si pentru proiecte noi de constructie sau de renovare. Gaseste in internet magazinul Domic.md selectia noastra de adezivi, la un pret optimal si cu o diversitate de marci si referinte: adezivi pentru placari ceramice, adeziv portelanat, adeziv pentru gresie si faianta de interior si exterior, adeziv pentru piatra naturala, adeziv pentru placari ceramice din piatra, adeziv poliuretanic pentri polistiren, adeziv si masa de spaclu pentru polistiren, adeziv pentru teracota si gresie

Magazinul online Domic.md prezinta adezivi pentru constructii si reparatii atat pentru spatii rezidentiale cat si industriale. Aplicarea adezivului, nu va crea probleme atât la un specialist începător, cât și pentru un profesionist.

Puteți cumpăra adezivi de înaltă calitate la prețuri rezonabile cu livrare la domiciliu în Chișinău sau în toată Moldova! Cauți ceva special? Scrie-ne sau sună la 079482851

 

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova