Profile pentru gips-carton, Brand Rigips

Brand-uri populare
Profile pentru gips-carton Rigips md chisinau

Profile pentru gips-carton

Atunci când se efectuează lucrări de reparații și construcție, se folosesc adesea foi de gips carton. Pentru a lucra cu ele trebuie să cumpărați un profile pentu gips-carton - acesta va servi drept carcasa.

Proprietățile gips-cartonului afectează durabilitatea, calitatea, aspectul și alte caracteristici de performanță ale obiectului finit respectiv profilele sunt un elemente importante. Pe carcas vor fi instalate plăcile de gips-carton. Prețul unui profil depinde de dimensiunea și grosimea materialului. In catalogul nostru găsiți profile la un preț avantajos.

Alegem profil pentru gips-carton în magazinul online domic.md din Chișinău

Dacă aveți nevoie de profil pentru a crea un carcas trainic noi vă putem ajuta. Toate tipurile de profile pentru gips-carton sunt disponibile cu grosimea de 0,38, 0,45 pana la 0,6 mm si lungimea de 3 m si 4 m, care le puteti achizitiona de la noi cu livrare imediată în Chișinău și toată Moldova.

Datorită gamei variate de prfile și reaprovizionarea constante a depozitului, nu va fi dificil sa alegeți profil pentru gips-carton la preț și caracteristici potrivite, mai ales ca livrarea este valabilă în toată Moldova. De exemplu, pentru a crea un carcas celular, adică un pătrat cu latura de 60 cm, este potrivit un tip de profil metalic, iar pentru un pătrat de 40 pe 40 cm, alt tip.

Vă rugăm să rețineți că există un profil gros, mediu și subțire, toate disponibile, care servește ca element de fixare și ghidare în timpul instalării plăcilor de gips carton. Este important să alegeți profilul potrivit pentru gips-carton și să-l cumpărați nu numai pentru preț, ci și pentru caracteristici. În acest caz, lucrările de construcție și finisare vor fi efectuate în conformitate cu standardele și cerințele de siguranță.

Dispunem de profile zincate pentru montarea carcasului și compartimentarii interioare, pentru tavane sau pereti de două tipuri:

  • suport (CD)
  • ghidare (UD)

Doar un profil selectat corect va ajuta la crearea unui carcas fiabil pentru placarea tavanului și la efectuarea altor lucrări de instalare. Gips-cartonul folosit astăzi pentru a crea o soluție interioară originală în orice stil necesită un profil metalic potivit.

Puteți cumpăra un profil de gips-carton în Chișinău cu livrare în toată Moldova din magazinul nostru online DOMIC.MD. Oferim cumpărătorului produse de înaltă calitate, indiferent de volumul comenzii, și un preț bun pentru un profil de gips-carton din țară.

Cumpărați profil pentru gips-carton în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra profil pentru gips-carton cu livrare în Chișinău și în toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta produse în doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul profilurilor uitându-vă la fotografii și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor, livrare comenzi în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Pe paginile magazinului online DOMIC.MD puteți găsi cu ușurință:

  • Profil UD 27/28;
  • Profil CD 60/27;
  • Profil de contur UW;
  • Profil montant CW;
  • Profil UA pentru ancadrament a golului de ușa;

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova