Gips carton și accesorii

| |
Brand-uri populare
Gips carton și accesorii Baumit md chisinau
Gips carton și accesorii Knauf md chisinau
Gips carton și accesorii Rigips md chisinau
Gips carton și accesorii Sto md chisinau
Gips carton și accesorii Supraten md chisinau

Gips carton, profile și accesorii

Consultați gama noastră variată de plăci de gips-carton, profile, bandă de armare și accesorii! Pe site-ul Domic.md găsiți materialele necesare lucrărilor de gips-carton.

În secțiune puteți găsi sisteme de gips-carton pentru tavane suspendate, placare pereți și nivelare, realizarea pereților interioare, realizarea structurilor decorative, decorarea nișelor și arcadelor. Gips-cartonul este un material de construcție sigur, flexibil, ușor de instalat și de finisat, care este adesea folosit în lucrările de construcții și renovare.

Elemente de sistem din gips-carton și accesorii în magazinul online DOMIC.MD

Puteti cumpara gips-carton și accesorii pentru lucrari interioare din Chisinau in magazinul online DOMIC.MD. În catalog cumpărătorii vor găsi:

  • Gips carton. Inclusiv rezistent la umiditate și ignifug. Sunt disponibile produse ale producătorilor de încredere Knauf, Rigips. Pentru a alege tipul potrivit de gips-carton, trebuie să decideți în ce cameră va fi folosit. De exemplu, un material impermeabil este potrivit pentru o baie.
  • Profile pentru gips-carton. Profil de ghidare, profil de suport, profil de suspensie, conector cu un și două niveluri, profil de extensie - toate acestea pot fi cumpărate din magazinul online DOMIC.MD la preț avantajos. Profilele sunt folosite pentru instalarea fiabilă a gips-cartonului - cu ajutorul lor creează un cadru metalic puternic.
  • Corniere și profile de ghidaj. Sunt folosite pentru protectie si armare, folosite la pregatirea suprafetelor pentru tencuiala, gips, aranjarea placilor etc.
  • Accesorii gips cartonFabricate din oțel cu carbon galvanizat sunt folosite pentru a întări carcasul metalic și se evidențiază cu caracteristici excelente de rezistență pentru multi ani de zile.
  • Benzi de armareBenzile de armare sunt des folosite în reparații și construcții pentru a rezolva multe probleme: etanșarea rosturilor, etanșarea golurilor, cusături și joncțiuni.

Este convenabil să alegeți bunuri pe site: fiecare articol are o descriere și caracteristici tehnice.

Cumpărați gips carton, profile și accesorii în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra gips carton, profile și accesorii cu livrare în Chișinău și în toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul gips cartonului, profilelor și accesorilor uitându-vă la fotografii și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor cu ridicare personală sau livrare comenzi în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Pe paginile magazinului online DOMIC.MD puteți găsi cu ușurință produsul necesar.

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova