Gips carton

Brand-uri populare
Gips carton Knauf md chisinau
Gips carton Rigips md chisinau

Gips-carton

Gips-cartonul este un material care este foarte des utilizat activ în construcții și reparații. Vă permite să creați o nișă în care puteți plasa toate comunicările ascunzându-le. Dacă este necesar, în acest spațiu pot fi așezate materiale izolante termice sau fonice.

Domeniul de aplicare al gips-cartonului este foarte larg în multe lucrări de construcții. Utilizarea acestui material de acoperire a atins apogeul popularității chiar acum. Poate fi numit un material universal: există gips carton pentru tavan, pentru perete, rezistent la umiditate, izolat fonic și altele. Gips-cartonul are o serie de avantaje.

Gips-carton avantajele și proprietățile sale

Rezistența la umiditate. Plăcile tolerează condițiile de umiditate ridicată. În plus, plăcile de gips-carton sunt amorsate, iar acest lucru le sporește și mai mult rezistența la umiditate. Prin urmare, acest material nu este predispus la descompunere și reproducerea ciupercilor.
Siguranța privind incendiile. Rezistenta buna la foc. Există și plăci de gips-carton refractar - materialul rezistă bine și la foc deschis datorită aditivilor speciali.
Prieten cu mediul. Structura materialului este destul de simplă: plăcile de gips-carton sunt acoperite cu carton de înaltă calitate. Mulți oameni știu despre curățenia ecologică a gipsului: nu are miros, nu se eliberează substanțe nocive și toxice în timpul funcționării acestuia. Producția de foi de gips-carton se bazează pe tehnologii ecologice care sunt sigure pentru sănătatea umană.
Nivel bun de izolare fonică. Energia sonoră este absorbită, camera devine mai liniștită.
Instalare destul de simplă. Instalarea este rapidă și nu foarte dificilă. Plăcile de gips carton au o greutate acceptabilă, astfel încât nu exercită o presiune puternică asupra structurii de susținere. Excelent pentru placarea clădirilor vechi. Instalarea pereților despărțitori, tavane suspendate.
Cost redus - nu este nevoie de atât de mult material pentru un perete, iar prețul acestuia este scăzut;

Gips-cartonul poate fi numit un material de construcție unic. Este folosit aproape peste tot, în timpul multor lucrări de construcție și reparații. Trebuie să nivelați pereții și tavanul? Sau intenționați să construiți pereți despărțitori funcționali și decorativi? Gips-cartonul este perfect pentru aceasta.

Gips-cartonul nu creează încărcări suplimentare excesive pe pereți și tavane. Constructorii recomandă cumpărarea gips-cartonului din Chișinău la prețuri mici pentru repararea clădirilor cu despărtițuri din lemn.

Tipuri de gips-carton și caracteristici sale

Gips-carton de bază (standart) nu conțin aditivi și sunt folosite pentru lucrări de finisare în încăperi cu umiditate scăzută. Foile sunt gri. Puteți cumpăra ieftin o foaie de gips-carton pentru finisarea unor volume mari.

Gips-carton rezistent la umiditate (Hydro) este utilizat pentru camerele cu umiditate ridicată, poduri, balcoane. Materialul rezistent la umiditate costă puțin mai mult datorită impregnărilor antifungice și hidrofobe, cartonului tratat cu parafină. Foile rezistente la umiditate diferă ca culoare (hârtie verde). Puteți comanda gips-carton rezistent la umiditate cu livrare pentru finisarea pantelor ferestrelor și a încăperilor cu umiditate ridicată.

Gips-carton rezistent la foc diferă în compoziția hârtiei de construcție. Cartonul pentru rezistență la foc este tratat cu impregnare refractară. Este recomandat să cumpărați gips-carton rezistent la foc pentru încăperi cu cerințe ridicate de siguranță la incendiu, canale și canale de aer.

Gips-cartonul rezistent la foc ii este permis de creat pereți despărțitori pentru cabluri interne. Datorită aditivilor, materialul nu se teme de mucegai și umiditate, costă mai mult decât gips-cartonul standard, dar poate rezista la o flacără deschisă timp de 30 de minute.

Cumpărați gips-carton în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra gips-carton cu livrare în Chișinău și în toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul gips-cartonului uitându-vă la fotografii și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor livrare comenzi în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Pe paginile magazinului online DOMIC.MD puteți găsi cu ușurință:

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova