Tencuieli, Brand Supraten

Brand-uri populare
Tencuieli Baumit md chisinau
Tencuieli Knauf md chisinau
Tencuieli Kreisel md chisinau
Tencuieli Supraten md chisinau
Tencuieli Ceresit md chisinau
Tencuieli Rigips md chisinau

Tencuiala

Tencuiala - este un material de construcții care este utilizat pe scară largă în construcții sau renovări pentru a nivela pereți, tavane și fațade. Proiectat pentru nivelarea suprafețelor, izolarea și decorarea spațiilor. Tencuiala se prezintă sub formă de amestec uscat și acționează ca un element independent, precum și ca strat intermediar pentru etapele următoare cu materiale de finisare. Lucrul efectuat corect și eficient oferă o suprafață netedă pentru finisare și proiectarea tuturor ideilor de design. În plus, tencuiala creează o bună izolare termică și fonică.

La ce să atragi atenție atunci când alegi tencuială?

Rezultatul final depinde în primul rând de selecția corectă a materialelor. Prin urmare, atunci când alegeți o tencuială, trebuie să acordați atenție la:

  • destinația de utilizare - pentru lucrări interioare sau exterioare;
  • tip de tencuială:
  1. bază de ipsos - cel mai popular astăzi, potrivit pentru lucrări de interior, ecologic, vă permite să realizați pereți albi perfecti, ușor de aplicat și aderență rapidă: de la 30 de minute la două ore și, datorită uscării rapide, accelerează procesul de lucru. Printre dezavantaje, este incapacitatea de a-l folosi în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate;
  2. bază de ciment - folosit în principal pentru tencuirea fațadelor, dacă este folosit în interiorul casei apoi pereții vor avea nevoie de chit de finisare suplimentar pentru a netezi toate denivelările. Compus din ciment, nisip și plastifianți. Uniformizează cu ușurință cele mai severe imperfecțiuni ale suprafeței.
  3. bază de ciment-var - folosit atat pentru lucrari externe cât și interne;
  • brand-ul - printre cele mai populare sunt Knauf, Supraten, Baumit, Kreisel, Ceresit.

Cumpăr tencuială în Chișinău, Moldova

Puteti cumpara tencuială cu livrare în Chisinau și toată Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin magazinul online DOMIC.MD, care oferă un catalog amplu de materiale de construcție la prețuri accesibile. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor cu livrare în Chișinău sau în orice alt punct din Moldova.

Pe paginile magazinului online DOMIC.MD găsiți cu ușurință:

Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova