Materiale de construcții de la producătorul Sto

StoSto este liderul specialiştilor în termoizolarea faţadelor atât a clădirilor noi cât şi a celor vechi. Sto va pune la dispoziţie o gamă completă de vopsele pentru exterior, vopsele lavabile pentru interior, tencuieli decorative pentru exterior, gleturi, adezivi, polistiren, vata minerala bazaltica, termosisteme de faţade ventilate şi sisteme acustice.

Găleata galbenă cu sigla Sto, un stil recunoscut în întreaga lume. În timpul existenței sale, Sto a devenit un lider recunoscut în producție și furnizare de tencuieli, vopsele,sisteme de izolare a fațadelor, programe de protecție a betonului-pentru toate tipurile de clădiri și structuri, pentru proiecte de construcții noi sau renovarea celor vechi, pentru toate zonele climatice ale planetei.

Din 1835, de la înființare, Sto a făcut o călătorie impresionantă. Dintr-o mică fabrică pentru producția de ciment și var stins în sudul Germaniei, Sto a devenit o puternică societate pe acțiuni cu o poziție de lider în lume în producția și furnizarea de materiale și sisteme pentru fațade, interioare, restaurarea betonului, pardoseli. În 2013 Grupul Sto a avut o cifra de afaceri peste 1 miliard de euro. Compania are peste 4000 mii de angajați. Filialele concernului operează în peste 50 de țari din întreaga lume.

Compania este lider mondial în producția de sisteme de izolare termică a fațadelor. Tencuieli și vopsele de înaltă calitate pentru lucrări exterioare și interioare, sisteme acustice fără sudură, produse de protecție și restaurare a structurilor din beton, acoperiri pentru pardoseali și alte produse îndeplinesc cele mai stricte cerințe și permit implementarea cu succes a unei game largi de sarcini în domeniul arhitecturii și construcțiilor. Calitatea impecabilă a materialelor,selecția largă, originalitatea soluțiilor și serviciile perfecte stau la baza succesului Sto.

Compania Sto oferă clienților pe lîngă furnizarea de materiale și o gamă largă de soluții și servicii de consultanță, precum și asistență generală pentru proiectarea fațadelor și a interioarelor clădirilor, atât pentru construcții noi, cât și pentru renovare. Rolul principal în organizarea vânzărilor a Companiei Sto o dețin echipa puternică de profesionaliști. Lucrăm întotdeauna cu parteneri competenți și vom face tot posibilul pentru a ne asiguras că dorințele și nevoile constructurilor și proiectanților și investitorilor sunt rapide și eficiente.

O abordare complexă: punerea în comun a resurselor pentru îmbunătățirea eficienței. Programul de asistență pentru clienți Sto depășește cu mult aprovizionarea obișnuită cu materiale și servicii. Experții noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la orice întrebări referitoare la caracteristiciile domeniului de aplicare a materialelor noastre, experiența de operare. Oferim instrucțiuni detaliate pentru utilizarea materialelor și sistemelor noastre. Suntem gata să oferim instruire suplimentară specialiștilor în aplicații în centrul nostru de instruire sau pe șantier.

Sto oferă tehnologiile și cunoștințele sale pentru întreg procesul de construcție. Acest lucru se realizează prin colaborarea dintre deviziile specializate a companiei Sto și filialele locale. Astfel, asigurăm pregătirea recomandarilor pentru un anumit obiect, luând în considerare caracteristiciile acestuia și specificul local de la elaborarea unui program de materiale la propuneri de proiectare și schemă de culori.

Avantajele produselor Sto

 • calitate superioară;
 • fiabilitate;
 • cost accesibil;
 • gamă largă de produse;
 • control de calitate;
 • ușor în aplicare.

Asortiment Sto

In internet magazinul nostru veti gasi o gamă largă de produse:

 • grund - pentru a acoperi suprafetele absorbante;
 • vopsele - vopsele de fațadă pe bază acrilică, siliconică cu adaos de diverși aditivi;
 • tencuieli - pentru pregătirea suprafețelor pentru tipurile de lucrări ulterioare;
 • sisteme de termoizolație - pentru izolarea structurilor în diverse scopuri;
 • compuși autonivelanți - pentru montarea unei podele autonivelante în mod manual sau mecanizat;
 • adeziv - compoziții uscate, care, după contactul cu apa, formează o bază adezivă de înaltă calitate pentru lucrul cu plăci ceramice, gresie porțelană, vată minerală.

Cumpărați produse Sto în Moldova

Puteți cumpăra produse Sto în Moldova din magazinul online DOMIC.MD. Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

 • o gamă largă de produse;
 • preturi accesibile;
 • livrarea la obiect;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851.

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova