Materiale de construții cu livrare în Chișinău și Moldova

Categorii populare
Knauf
Rigips
Strait-Flex
Baumit
Weber
Kreisel
Ceresit
Sniezka
Brilliant
Miks
Supraten
HELIOS
Belinka
Oskar
Danke
Soudal
Beltep
Isover
Izovat
Rockwool
Sweetondale
Sopro
Briotherm
Технониколь
Sto
Lider
Ytong
Celco
Macon
Lafarge
Swiss Krono
Olejnik
Inter-s
Motive

Materiale de construcții pentru reparația sau construcția casei tale în internet-magazinul Domic.md

Ai nevoie de diverse materiale de constructii pentru apartamentul, casa sau vila ta atunci solutia e la noi. Pe site-ul nostru domic.md gasesti materiale pentru reparatii si construcții ca: mortare, tencuieli, adezivi, amestecuri uscate, gleturi, chituri, vopsele, etc, de la cei mai mari producători precum Supraten, Knauf, Baumit, Weber, Ytong, Lider, Saudal, Rockwool, Ceresit, Sniejka, Anserglob s.a. Iți propunem să construim împreună casa visurilor tale cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Totul pentru construcții și reparații

Cea mai mare alegere de produse pentru construcție, reparatie și decor interior: materiale pentru construcții, vopsele, mortare și multe altele. Economisiți timp, deoarece toate materilalele de construcții pot fi achiziționate într-un singur loc - sunt disponibile diverse materiale pentru lucrări de construcție, reparații și restaurare.

Cumpără materiale de construcții în Chișinău, Moldova

Puteți cumpăra materiale de construcții cu livrare în Chișinău și Moldova în magazinul online DOMIC.MD. Unul dintre avantajele magazinului online Domic.md este navigarea foarte simplă. Puteți vizualiza cele mai importante informații despre produse, puteți selecta și plasa o comandă în doar câteva minute dupa care rămîne doar să plasați comanda la livrare.

De ce merită să cumpărați materiale de construcție din magazinul online DOMIC.MD? Este foarte comod atunci când toate materialele de construcție pot fi achiziționate dintr-un singur magazin, dar și mai comod este să le comanzi prin intermediul magazinului online DOMIC.MD care oferă un catalog larg de materiale de construcție la prețuri accesibile. Pe site puteți studia aspectul și compoziția produselor uitându-vă la fotografie și caracteristici. Tot aici puteți afla disponibilitatea mărfurilor, cu ridicare personală sau livrarea comenzi în Chișinău și în orice localitate din Moldova. Pe paginile magazinului online puteți găsi cu ușurință:

  • amestecuri uscate pentru construcții;
  • vopsele, grunduri si tencuieli decorative
  • plase de armare si fibra de sticla;
  • sisteme de profil și gips-carton;
  • materiale pentru izolare termică și fonică;
  • ciment, nisip, cărămizi și blocuri BCA;
  • cherestea și plăci OSB.
Datorită unei game atât de largi de materiale de construcții, cu ușurință puteți alege materialele necesare pentru reparație și construcții fără a părăsi casa...

Oferim cele mai bune condiții pentru clienții noștri:

  • o gamă largă de produse de la cele mai renumite brand-uri;
  • preturi accesibile;
  • livrarea domiciliu, oficiu sau santier în Chisinau sau Moldova la ora convenabilă pentru Dvs;

Pentru a plasa o comandă, folosiți coșul de cumpărături sau sunați la 0 794 82 851

© Domic.md - Magazin online cu materiale de constructie si instrumente in Moldova